Tjenester

Nye orgler

R&B bygger pipeorgler i alle størrelser. Orgelhusene konstrueres og bygges i henhold til gamle håndverkstradisjoner i massivt tre. Enkelte mekaniske funksjoner kan eventuelt kombineres med – eller erstattes av – elektronikk. Orgelpipene i metall lages i en spesiell legering av tinn og bly som muliggjør en intonasjon med et stort klangfargespekter.

Restaurering

R&B restaurerer gamle orgler hvis vi finner at prosjektet er formålstjenelig.

Service og vedlikehold

R&B utfører service på egenbygde og andre orgler. Fortrinnsvis inngås serviceavtale for oppfølging og utføring av vedlikehold og stemming hvert annet år. Dette er viktig for å unngå at slitasje og skader som oppstår fører til store, kompliserte og kostbare reparasjoner.

Akustisk rådgivning

R&B gir akustisk rådgivning ved nybygg av kirker/konserthus, samt ved ønske om forbedring av akustikk i eksisterende bygg. Akustikkens kvalitet er svært avgjørende for både musikk- og talefremføring.

Konsulent

R&B gir råd i planlegging av kirker/konserthus som skal huse et orgel. Denne rådgivningen gis uavhengig om bedriften får oppdraget med å bygge stedets orgel.

Møbelproduksjon

R&B har dyktige møbelsnekkere som lager spesialtilpasset innredning i så vel hus og kirker som i båter og biler.

Kontakt oss

Tlf:   69 36 08 80 
Fax: 69 36 08 88
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøk

Kontor og Verksted
Krosneslund 29 A
1621 Gressvik

Post

Ryde og Berg Orgelbyggeri AS
Postboks 75
N-1620 Gressvik, Norge

Webdesign: Braign