RYDE & BERG

thanks for checking in -- the span elements above are not very elegant, but they enable custom kerning. Håkon Wium Lie

Orgelbyggeri

Den store orgelboken

Kanskje du har sett «The big book of pipe organs»? Boka som minner oss om Serafin og Plym, og som forklarer barn og voksne hvordan et orgel fungerer? Da har du kanskje også ønsket å lese boken på norsk?

Det har vi på Ryde & Berg også. Vi har nå oversatt teksten til beste orgelnorsk og fått trykket et opplag med stive permer og 28 fargesprakende sider. Du kan kjøpe boka på verkstedet vårt i Fredrikstad. Den koster 200 kroner. Vi kan også sende boka i posten, da tilkommer porto på 100. For 2-4 bøker blir porto 150 for alle. Vi legger ved faktura i forsendelsen. For å bestille kan du sende epost til info@ryde-berg.no.

Den første boka gikk til vår yngste orgelbyggers sønn som ble født samme dag som bøkene ankom. Det må vi ta som et godt tegn for rekruttering til organist- og orgelbyggerfaget her til lands.

Boken er skrevet og tegnet av Ksenia Bönig. Den ble først utgitt på tysk av BDO i 2011 med tittel «Das Große Buch der Orgel».

Verkstedadresse:
Ryde og Berg Orgelbyggeri AS
Krosneslund 29 A
1622 Gressvik
Postadresse:
Ryde og Berg Orgelbyggeri AS
Enebakkveien 54 0675 Oslo
Telefon service: 48205932
E-post: info@ryde-berg.no
Takk til: Asheim, Bach, Buxtehude, Händel, Hovland, Kvam, Kverno, Lindeman, Luther, Messiaen, Nordstoga, Nystedt, Poulenc, Saint-Saëns, Sandvold, Solberg, Vierne, Widor